spanduk3
spanduk2
sj (1)

Tentang Kami

Keragaman produk

AMAIN Téhnologi Co., Ltd.

Tempatna di Zona téknologi Tinggi Chengdu, Amain Technology Co., Ltd. mangrupikeun alat médis khusus sareng panyadia solusi di China.Ngahijikeun manufaktur, R&D sareng penjualan alat médis, Amain parantos komitmen pikeun nyayogikeun solusi alat médis hiji-eureun salami 12 taun.

Tingali deui
ngeunaan

News jeung Inovasi

Ngartos tren industri urang
22-08-17

Kumaha ngagunakeun visualisasi pikeun ningkatkeun ultrasound ...

Jeung popularization kontinyu alat ultrasound, beuki loba médis klinis ...
22-07-29

ngawilujengkeun!Téknologi ultrasonik dianggo pikeun ...

Data nunjukkeun yén total insiden cacad kalahiran di nagara kuring sakitar 5,6%.Malformasi sistem saraf mangrupikeun salah sahiji ...
22-06-30

Naon sistem ultrasound tiasa dianggo sareng naon ...

Pikeun netelakeun dua pasualan ieu, urang kedah terang heula definisi ultrasound, anu mangrupikeun jinis pencitraan médis.Tingali...
Tempo deuiindéks_btn

Service jeung rojongan

Service jeung rojongan
slide_bgslide_bg

Dipercanten

Alat-alatna parantos ngalangkungan sababaraha standar internasional (iso,ce,fda).

slide_bgslide_bg

Bales Jeung 24 Jam

Tim Penjualan Profesional Sareng Tim Insinyur Berpengalaman, Nyadiakeun Pitulung Gancang, Waktuna sareng Detil Pikeun Unggal Palanggan Kalayan 24 Jam

slide_bgslide_bg

Pangalaman 12+ Taun

Pangalaman 12+ Taun, Pilihan Ti Langkung ti 100+ Nagara sareng Wewengkon

slide_bgslide_bg

Solusi Hiji-Stop

Palayanan Pikeun Rumah Sakit, Sareng Agén, Kalebet Pengadaan Produk, Kustomisasi Merek, Pelatihan Operasi, Pangropéa Produk sareng Pemasaran

Taros Kami

Eusian inpo nu saluyu, kami bakal ngawalon ka anjeun dina munggaran waktu.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.