spanduk3
spanduk2
sj (1)

Babagan awake dhewe

Keragaman produk

AMAIN Technology Co., Ltd.

Dumunung ing Zona Teknologi Tinggi Chengdu, Amain Technology Co., Ltd. minangka panyedhiya instrumen medis lan solusi khusus ing China.Nggabungake manufaktur, R&D lan dodolan instrumen medis, Amain wis setya nyedhiyakake solusi peralatan medis siji-mandeg sajrone 12 taun.

Ndeleng liyane
babagan

News lan Inovasi

Ngerti tren industri kita
22-08-17

Cara nggunakake visualisasi kanggo nambah ultrasonik ...

Kanthi popularitas peralatan ultrasonik sing terus-terusan, luwih akeh ...
22-07-29

Sugeng!Teknologi ultrasonik ditrapake kanggo ...

Data nuduhake yen total kedadeyan cacat lair ing negaraku kira-kira 5,6%.Malformasi sistem saraf minangka salah sawijining ...
22-06-30

Apa sistem ultrasonik bisa digunakake lan apa ...

Kanggo njlentrehake loro masalah kasebut, kita kudu ngerti definisi ultrasonik, yaiku jinis pencitraan medis.Delengen...
Ndeleng liyaneindeks_btn

Layanan lan dhukungan

Layanan lan dhukungan
slide_bgslide_bg

Bisa dipercaya

Perlengkapan Wis Lulus Sawetara Standar Internasional (Iso,Ce,Fda).Kualitas Produk Wis Penting Minangka Uripe.

slide_bgslide_bg

Wangsulan Kanthi 24 Jam

Tim Penjualan Profesional lan Tim Insinyur Berpengalaman, Nyedhiyakake Bantuan Cepet, Pas wektune lan Detil Kanggo Saben Pelanggan Kanthi 24 Jam

slide_bgslide_bg

12+ Taun Pengalaman

Pengalaman 12+ Taun, Pilihan Saka Luwih saka 100+ Negara lan Wilayah

slide_bgslide_bg

Solusi One-Stop

Layanan Kanggo Rumah Sakit, Lan Agen, Kalebu Pengadaan Produk, Kustomisasi Merek, Pelatihan Operasi, Pangopènan Produk lan Pemasaran

Hubungi Kita

Isi informasi sing cocog, kita bakal mbales sampeyan pisanan.

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.