spanduk3
spanduk2
sj (1)

Babagan awake dhewe

Keragaman produk

AMAIN Technology Co., Ltd.

Dumunung ing Zona Teknologi Tinggi Chengdu, Amain Technology Co., Ltd. minangka panyedhiya instrumen medis lan solusi khusus ing China.Nggabungake manufaktur, R&D lan dodolan instrumen medis, Amain wis setya nyedhiyakake solusi peralatan medis siji-mandeg sajrone 12 taun.

Ndeleng liyane
babagan

News lan Inovasi

Ngerti tren industri kita
22-11-03

Obat presisi visual |Aplikasi saka ...

Bantuan sepisanan nandheske saben menit lan pisanan.Kanggo pertolongan cemas trauma, wektu perawatan paling apik yaiku sawetara m ...
22-11-03

Diagnosis lan perawatan presisi visual |Bukak...

Status global penyakit ginjel kronis Survei epidemiologis nuduhake yen penyakit ginjel kronis wis dadi siji ...
22-11-03

Crita SonoEye: Tim bal-balan Spanyol ...

La Liga, sing akrab karo sapa wae sing ngetutake bal-balan, yaiku Cadiz Club de Futbol (SAD), salah sawijining tim paling tuwa ...
Ndeleng liyaneindeks_btn

Layanan lan dhukungan

Layanan lan dhukungan
slide_bgslide_bg

Bisa dipercaya

Perlengkapan Wis Lulus Sawetara Standar Internasional (Iso,Ce,Fda).Kualitas Produk Wis Penting Minangka Uripe.

slide_bgslide_bg

Wangsulan Kanthi 24 Jam

Tim Penjualan Profesional lan Tim Insinyur Berpengalaman, Nyedhiyakake Bantuan Cepet, Pas wektune lan Detil Kanggo Saben Pelanggan Kanthi 24 Jam

slide_bgslide_bg

12+ Taun Pengalaman

Pengalaman 12+ Taun, Pilihan Saka Luwih saka 100+ Negara lan Wilayah

slide_bgslide_bg

Solusi One-Stop

Layanan Kanggo Rumah Sakit, Lan Agen, Kalebu Pengadaan Produk, Kustomisasi Merek, Pelatihan Operasi, Pangopènan Produk lan Pemasaran

Hubungi Kita

Isi informasi sing cocog, kita bakal mbales sampeyan pisanan.

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.