H7c82f9e798154899b6bc46decf88f25eO
H9d9045b0ce4646d188c00edb75c42b9ek

Gratulere!Ultralydteknologi brukt på fosterets hjerne for første gang

Data viser at den totale forekomsten av fødselsskader i mitt land er omtrent 5,6 %.Misdannelser i nervesystemet er en av de vanligste medfødte misdannelsene, med en forekomst på ca. 1 %, og utgjør ca. 20 % av det totale antallet medfødte føtale misdannelser.
Den strukturelle utviklingen av fosterets nervesystem bestemmer dets nevrologiske funksjon i livet etter fødselen.En nøyaktig forståelse av utviklingsloven og den normale strukturen til fosterhjernen er grunnlaget for å diagnostisere om fosterets sentralnervesystem er unormalt eller ikke.
Tidligere var det ingen referanse til normale strukturer, og klinikere følte seg ofte isolerte og hjelpeløse på grunn av manglende forståelse av det normale ultralydutseendet til fosterhjernen i en viss syklus, og mangelen på referanseinformasjon som hvordan strukturer utvikler seg i forskjellige sykluser.Hvis det er et kart over den normale ytelsen til fosterhjernen for referanse, vil det være som en regntid.
Et nytt verktøy for føtal hjerne-ultralyddiagnose
"Ultrasonic Anatomy Atlas of Normal Fetal Nervous System Development" er delt inn i 5 kapitler, henholdsvis fra den normale embryonale utviklingen av nervesystemet, den normale ultralydanatomien til nervesystemet i midten og slutten av svangerskapet, den tredimensjonale bildeteknologien til fosterhjernen, og den tredimensjonale krystallsimuleringsavbildningen i fosterhjernen.De fem aspektene ved bruk og ultralydmåling av føtal nervesystem og normale referanseverdier beskriver detaljert det normale føtale nervesystemet, det vil si den normale strukturen og ultralydytelsen til hjerneutviklingsprosessen, så vel som normalverdimålingsreferansen.
Blant dem har Samsungs unike inverterte krystallavbildningsteknologi spilt en viktig rolle som et nytt verktøy for føtal hjerne-ultralyddiagnose.
Krystallblodstrømsavbildningsmodusen kan overlappe forskjellige dopplerfargeblodstrømningsmønstre i den tredimensjonale avbildningsmodusen for å vise posisjonen, formen og distribusjonstettheten til intrakranielle blodårer i vevet.Denne modusen kan vise blodstrømmen som et tredimensjonalt fargeblodstrømbilde alene eller sammen med de omkringliggende strukturene;den gir en ny metode for korrekt evaluering av føtal cerebral overflate sulci og gyrus, og hjelper leger med å gjøre mer nøyaktige vurderinger.
Krystallinversjonsavbildningsmodus Krystallblodstrømavbildningsmodus

1 2


Innleggstid: 29. juli 2022

Legg igjen din melding:

Skriv din melding her og send den til oss.